dimarts, 10 de novembre del 2020

Tirant lo dau comença fort

Hola a tots!

Som Tirant lo dau, un grup de jugadors de rol en català que ha nascut de forma una mica espontània a través de Telegram. Som molts els que parlem català en el dia a dia, però a l'hora de seure a jugar a rol canviem d'idioma, una mica per costum. I volem canviar això!

Volem crear un espai per compartir experiències, muntar partides i projectes i fer-ho, a més a més, en la nostra pròpia llengua, sigui aquesta el català, valencià, balear... sense etiquetes. Mentre ens entenguem, com més siguem, millor. Apunteu-vos al nostre grup de Telegram.

Hem començat amb molta força, organitzant unes jornades de rol en català del 4 al 8 de desembre. Però tot i que ja som una bona colla necessitarem la vostra col·laboració i que participeu amb nosaltres, sigui muntant partides o jugant-les.

Obrirem inscripcions aviat. Hi haurà sortejos, alguna xerrada... i tot ho farem pel somriure dels infants.

Ben aviat us donarem més informació, però us anticipem que es tracta d'unes jornades amb un objectiu doble: difondre els jocs de rol entre els parlants de català i recaptar fons per a Ayudar jugando.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens traslladem!

Atenció a tothom! Estrenem nova web! Des de allà us anirem informant de les novetats i podreu seguir oferint partides obertes. Ens trobareu ...