dijous, 19 de novembre del 2020

Patrocinadors: Mai Mes editorial

Els nostres primers patrocinadors són un jove editorial catalana de literatura fantàstica: MaiMes.

Mireu el que diuen de si mateixos, és que cal estimar-los:

Diuen de la literatura fantàstica que és una narrativa evasiva i d’entreteniment. Evidentment, en els llibres de Mai Més hi podreu trobar una crida a l’aventura i molta diversió. Però també hi trobareu sovint anàlisi sociopolític de gran profunditat i creiem que això també forma part de l’èxit d’aquest gènere. És una literatura que no en té prou amb la realitat. Viatja al futur per analitzar els problemes als quals ens enfrontarem com a civilització, altera paradigmes antropològics i socials per especular sobre dogmes que ara donem com inamovibles o indaga en els nostres temors més atàvics. 

A Mai Més no ens amaguem. Som freaks i volem fer llibres aprofundint en aquestes temàtiques. Volem fer una literatura declarada obertament feminista, integradora, compromesa políticament, ecologista, queer… i esperem que la disfruteu tant com nosaltres!

I a més són els traductors del mestre Pratchett al català!

Els llibres que sortejarem són quatre novetats d'autors de gran nivell:

La Ciutat i la Ciutat, de China Mieville.


«Impossible parlar de Miéville sense fer servir la paraula brillant
Ursula K. Le Guin

Exhalació, de Ted Chiang 

 
En aquest recull fantàstic i elegant, Ted Chiang s’enfronta amb les preguntes més velles que existeixen: quina és la natura de l’univers? Què significa ser humà?, i també amb d’altres que ningú més havia imaginat

La brigada lluminosa, de Kameron Hurley


La Brigada Lluminosa. Així és com els soldats que lluiten en la guerra contra Mart anomenen els que tornen… diferents. Tothom queda transformat pel que la corporació els ha de fer per convertir-los en llum. 

La mestra del te i la investigadora, de Aliette de Goddard.

«La mestra del te i la investigadora és un misteri holmesià impressionant, en què Holmes és una dona i Watson és una nau espacial. És tot el que jo volia. Infusions, espai sideral i misteris dins de misteris»
Mary Robinette Kowal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens traslladem!

Atenció a tothom! Estrenem nova web! Des de allà us anirem informant de les novetats i podreu seguir oferint partides obertes. Ens trobareu ...