divendres, 13 de novembre del 2020

Inscripció de partides a les jornades


Ja podeu proposar partides per les jornades!!

Podeu fer-ho a través d'aquest formulari, però abans de clicar feu una ullada a aquesta entrada.


Al formulari hauràs d'escollir una franja horària que, per raons logístiques, limitarem a tres franges: matí a les 10.30 h, tarda a les 16.30 h i nit a les 22 h.

Us demanarem les dades típiques: Títol de l'aventura, nom del joc, nombre mínim i màxim de jugadors, durada de l'aventura, una imatge promocional...

Però també us demanarem algunes coses extres igual d'importants, com la plataforma que emprareu per jugar, si la partida es gravarà per pujar-la a internet i algunes preguntes sobre seguretat a la partida.

Volem que tothom estigui còmode, així que hauríeu d'avisar-nos de possible contingut que pugui fer sentir malament a alguna gent: ultraviolència, sexe, gore, etc...

De totes maneres, és impossible preveure-ho tot així que hauríeu també de fer servir algun procediment de seguretat, com la targeta X o les línies i vels. Si no coneixeu el seu funcionament podeu llegir aquest article que és molt curtet, o aquest altre, ja més detallat.

Ja per acabar, assumim que les partides són per majors de 18 anys. Si la teva partida està dirigida a menors, hauries d'especificar-ho. A les partides amb menors cal tenir cura i sempre haurà d'haver-hi un adult acompanyant a cada nen.

Com a agraïment a la vostra col·laboració farem un sorteig específic només per a directors de joc, a més de tots els altres sortejos que farem. Tot i que ja sabem que això és secundari i col·laboreu... pel somriure dels nens! Ajudarem jugant a Ayudar Jugando.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens traslladem!

Atenció a tothom! Estrenem nova web! Des de allà us anirem informant de les novetats i podreu seguir oferint partides obertes. Ens trobareu ...