dijous, 19 de novembre del 2020

Patrocinadors: Maqui edicions

Maqui edicions porta publicant jocs de rol en català des de 2008.

De si mateixos ens diuen:

La nostra política editorial rau en la voluntat de llurs fundadors (Quim Ball-llosera i Mateu Pastoret) de crear un corpus de jocs de rol en català, fins ara pràcticament inexistent, aportant al mercat les noves tendències en els jocs de rol, sense renunciar a l'oportunitat de fer-ho amb aquells jocs més clàssics.

Lenta i metòdicament ens han portat moltes petites joies que fa goig veure, i que ja voldrien tenir en el seu catàleg algunes editorials espanyoles.

Per a les nostres jornades ens ofereixen els següents jocs:

Essència de 20 (Dos exemplars)




Un hack “OSR” de la primera edició del joc més famós amb elements dels jocs de rol de l’era “original” i de la teoria d20 moderna. Una versió de The Black Hack.



Un joc sense director de joc ni preparació on els jugadors són un grup de pacients que han sofert un xoc traumàtic i lluiten per recuperar els seus records.




El joc de rol d'espasa i bruixeria.

Un sistema senzill, ràpid i heroic, carregat d'acció, fetilleria i cops d'espasa, ambientat en una terra de jungles caloroses, grans erms indòmits, aiguamolls curulls d'horrors i deserts àrids. Un lloc de sagues i llegendes, d'èpica i mites.



Un joc gòtic sobre la maldat, l’autoaversió i l’amor no correspost que explora el drama de figures com Quasimodo, o Renfield (Dràcula), en un intent de superar les seves limitacions i retrobar la humanitat.

A Outer Space, els jugadors encarnen humans raptats per extraterrestres que, convertits en astronautes, sols i perduts per l’espai, teleportats de planeta en planeta, són la darrera esperança de salvació de l’univers de l’amenaça de destrucció de totes les galàxies.



Itras By, un joc de rol surrealista en una ciutat que recorda a l'Europa d'entreguerres amb un sistema amb cartes, enfocat en el freeform i la improvisació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens traslladem!

Atenció a tothom! Estrenem nova web! Des de allà us anirem informant de les novetats i podreu seguir oferint partides obertes. Ens trobareu ...