dijous, 5 d’agost del 2021

Primer premi Tirant lo Dau – Catarsi – 2021 Jocs de Rol

 

Ei família, estem d'enhorabona!

Avui us podem anunciar un projecte que ens fa molta il·lusió. Mesos enrere, la bona gent de Catarsi es van posar en contacte amb Tirant lo dau amb una gran idea, muntar un concurs de material roler en català. No cal dir que, després d'estar sagnant pel nas una estona com el Follet Tortuga, vam acceptar apressadament, perquè ens sembla una forma esplèndida de promoure el rol en català, un dels principals motius pels quals existeix Tirant lo dau. A més, creiem que aquest tipus d'iniciatives tenen particular valor perquè no només donen l'oportunitat a tota l'afició de compartir de forma més àmplia el seu immens talent i imaginació (i al final el rol és això, compartir, oi?), sinó que a més contribueixen a crear una base de material publicat sobre la que, de mica en mica, podrem anar-nos traient de sobre la diglòssia que tan sovint trobem al món del rol i crear un cercle dinàmic que ens farà créixer.

Però... al gra! El primer premi Tirant lo dau - Catarsi de jocs de rol (2021) ja està anunciat, i podeu consultar-ne les bases aquí. Sense ànim de fer-ne un resum (és indispensable que llegiu les bases directament - tranquils són molt breus), sí que n'avancem aquí tres detallets:

  • El concurs admet tota mena de material inèdit relacionat amb el rol, des de mòduls fins a ajudes de joc, passant per articles, relats o el que se us acudeixi.
  • La data límit per enviar-nos els vostres materials és el 31 de desembre de 2021.
  • Hi haurà una bona pila de premis de la mà dels nostres espònsors, Edicions SECC, Maqui Edicions i Gigamesh, a més de la possibilitat de veure el vostre material publicat a la revista Catarsi o al fanzín Tirant lo drac.

Sense més us animem a repassar a fons les bases i a participar i fer córrer la veu sobre la iniciativa!

Pergamins i plomes preparats? 3, 2, 1...

Actualització: aquí teniu la llista dels premis!



4 comentaris:

  1. Que iniciativa taaan buena, compas. Espero que lleguen buenos trabajos y sea muyyy complicado seleccionar los ganadores jejeje.

    ResponElimina
  2. Genial iniciativa ! Enhorabona per la feina feta i ... començo a afilar la ploma.

    ResponElimina
  3. La meva filla ja ha començat a explicar-me coses del seu joc :D

    ResponElimina

Ens traslladem!

Atenció a tothom! Estrenem nova web! Des de allà us anirem informant de les novetats i podreu seguir oferint partides obertes. Ens trobareu ...