divendres, 20 de novembre del 2020

Patrocinadors: Chronos

El patrocinador d'avui es Editorial Chronos. Una jove editorial que té les idees molt clares:

Chronos és una microeditorial independent amb l’esperit de difondre la literatura de ciència-ficció, des dels clàssics de la Golden Age fins a les novetats més sucoses. Publiquem llibres reivindicatius, que conviden a reflexionar, sense oblidar l’element de gaudi i el sentit de la meravella. Combatem l’apatia, la repressió i la barbàrie amb llibres plens de bones històries.

És molt maco que una editorial tan recent, que només té tres llibres en el seu catàleg (això si, quins títols) ens vulgui donar suport aportant dos exemplars de la seva darrera publicació, un llibre d'allò més divertit.

 Els vents del temps, de Robert Silverberg



Any 2059. Els viatges en el temps són una realitat. El Servei del Temps ofereix als turistes poder reviure esdeveniments clau de la Història. Judson Daniel Elliott III s’enrola com a guia temporal per navegar els vents del temps. Línia amunt coneixerà la Pulquèria Ducas, una avantpassada seva per la qual perdrà el cap. Aquesta fascinació prohibida alertarà la Patrulla del Temps i posarà en risc la seva pròpia existència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens traslladem!

Atenció a tothom! Estrenem nova web! Des de allà us anirem informant de les novetats i podreu seguir oferint partides obertes. Ens trobareu ...