dimarts, 21 de juny del 2022

Partides del juliol 2022 a Tirant lo dau

Us deixem el calendari de partides de juliol. Us podeu inscriure a les partides mitjançant aquest formulari.


Fills Perduts - Taura

Dijous 7 de juliol a les 22:00 h (5 sessions de 1h 30' - 2 hores) | 3-4 Jugadors | Zoom i roll20 | Targeta X.


Fills Perduts és la partida que inicia la campanya de Taura el Preu de l'Ànima. Tenia la intenció de jugar les dues primeres aventures de la campanya (que seria temporada 1). En total unes 5 sessions amb possibilitat de continuar.

Es gravarà i es publicarà a Gaudí del Rol.

Dirigeix: Pine
 

La porta d'Hèkate (II) - Forja, joc de rol multiversal

Divendres 8 de juliol a les 22:15 h (2 sessions de 2,5 hores) | 2-6 jugadors | Video-xat a Discord

En la sessió anterior, el magistrat Otomo, encarregat d'Axis Mundi i l'accés al sector Hades del món Forja encarregà als PJs que investiguessin l'hàbitat HLV-426. Es van trobar indicis que un grup desconegut havia pogut infiltrar-se a l'hàbitat per robar tecnologia restringida i vendre-la a tercers. Encara no s'ha trobat cap supervivent del grup anterior, però no s'ha descartat que n'hi hagi. Els PJs acabaren la partida anterior dins d'HLV-426, seguint uns conductes d'energia cap al que sembla ser una estació de monitorització o recerca. En un congost, troben el que semblen ser restes humanes, molt deteriorades, a les que se'ls han buidat les entranyes. Al voltant de les restes hi ha un grup de Katydids, uns insectes de poc més d'un metre de llargada, que han estat atrets per l'olor de putrefacció que desprèn la majoria dels cossos. Goseu posar llum a la foscor? La data de partida serà flexible, segons vagi millor pels jugadors. Temàtica de ciència-ficció/horror/fantasia.


No es gravarà ni s'emetrà.

Dirigeix: Oriol Ferreron 
 

L'enigma d'Antikythera - Rates a les Parets

Divendres 15 de juliol a les 22:00 h (1 sessió de 3 hores) | 2-3 jugadors | Google Meet i Olwbear. Necessari disposar de connexió d'audio i video. | Targeta X.

 
 

Desembre 1928. El conegut milionari i empresari de tot a 5 centaus Frank Woolworth, mecenes de la investigació d'allò sobrenatural i ara apassionat de l'ocultisme, ofereix un luxós sopar a la seva mansió de Long Beach. Allà presentarà, davant d'un reduït grup de mèdiums i uns pocs convidats més, al doctor en física quàntica Werner K. Heisenberg i... el que sembla una clau per obrir la porta del més enllà…

No es gravarà ni s'emetrà.

Dirigeix: JOCC
 

L'Horror de Kingsbury - Rastre de Cthulhu

Dimarts 19 de juliol a les 21:30 h (2 sessions de 2h 30' hores) | 2-3 jugadors | Discord  i Foundry | Targeta X. 


 

L'horror de Kingbury, la partida del manual bàsic del Rastre de Cthulhu, joc que pròximament serà reeditat a mans de shadowlands ediciones. La partida passa als anys trenta i es basa en el cas real de l'assassí dels torsos de Cleveland, posant un toc Cthulhià a l'assumpte. 
La veritat és que fa honor al gran joc que presenta, sent una partida que mostra molt bé les partides que pretén portar a la taula el Joc del Rastre de Chtulhu.


Es gravarà i es publicarà només si tota la taula està d'acord.

Dirigeix: Basidiomicot
 

El dia de les llangonisses - Cthulhu Tenebrós

Dilluns 25 de juliol a les 21:00 h (1 sessió de 2h 30') | 2-4 jugadors | jitsi | Targeta X

 

 Adaptació de l'escenari d'en Mo Holkar As Good as a Feast, pensada per Cthulhu Dark, un sistema amb regles molt mínimes pensat per fer one-shots eminentment narratius. L'aventura relata quelcom que succeeix a un grup d'habitants d'Oklahoma que, durant la Gran Depressió americana, emigren cap a l'Oest per buscar-se la vida.


Es gravarà i es publicarà només si tota la taula està d'acord.

Dirigeix: lesser_evil
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens traslladem!

Atenció a tothom! Estrenem nova web! Des de allà us anirem informant de les novetats i podreu seguir oferint partides obertes. Ens trobareu ...