diumenge, 19 de juny del 2022

Cicle Estival de Cinema Fantàstic de l'AJJRR

 Salutacions,

Des de Tirant lo dau volem donar ressò a aquesta iniciativa que ens tan xula de cinema a la fresca que organitza la gent de l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR):

 


Us fem arribar el programa i una breu descripció de l'edició d'enguany del Cicle Estival de Cinema Fantàstic organitzat per l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR).

El cicle d'estiu de cinema fantàstic i de ciència ficció consistirà en la projecció de 9 pel·lícules de gènere fantàstic, de ciència ficció, de terror i d'aventures remarcables per la seva originalitat, contingut i qualitat, esdevenint clàssics en el seu gènere i en la història del cinema en general, així com  també les darreres novetats cinematogràfiques d'aquests gèneres cinematogràfics.

Les projeccions, a l'aire lliure tindran lloc tots els dilluns des del 4 de juliol fins al 29 d'agost a les 22h al Jardí de la Casa Rull (C/ Sant Joan 27). Es farà una breu ressenya a l’inici de la sessió i obrint un debat entorn la pel·lícula al final de la mateixa. L'activitat és gratuïta (tret de les consumicions a la terrassa) i sense inscripció prèvia (aforament limitat amb cadires atorgades per ordre d'arribada).

Per a qualsevol informació addicional no dubteu en posar-vos en contacte. Us adjuntem el cartell del cicle, agrairem la vostra col·laboració en la difusió de l'esdeveniment.

 PROGRAMA DEL CICLE ESTIVAL DE CINEMA FANTÀSTIC 2022
Dilluns de juliol i agost a les 22:00h al Jardí de la Casa Rull - IMRC (C/ Sant Joan 27, Reus)

Dilluns 4 de juliol  – VIVARIUM (2019, +16, ES)

Dilluns 11 de juliol – EL SECRET DEL LLIBRE DE KELLS (2009, TP, CA)

Dilluns 18 de juliol – UNDERWATER (2020, +12, ES)

Dilluns 25 de juliol – TIEMPO (2021, +16, ES)

Dilluns 1 d’agost – RAYA I L’ULTIM DRAC (2021, TP, CA)

Dilluns 8 d’agost – FREE GUY (2021, +12, ES)

Dilluns 15 d’agost – EL TUBO (2020, +16, ES)

Dilluns 22 d’agost – ELS GUARDIANS DE LA NIT: EL TREN INFINIT (2020, +7, CA)

Dilluns 29 d’agost – THE VOID (2016, +16, ES)

Totes les pel·lícules també es subtitularan per a persones amb dificultats auditives. Activitat gratuïta amb aforament limitat.

Organitza: Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus
Col·labora: Institut Municipal Reus Cultura, Diputació de Tarragona i Jardí de la Casa Rull

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens traslladem!

Atenció a tothom! Estrenem nova web! Des de allà us anirem informant de les novetats i podreu seguir oferint partides obertes. Ens trobareu ...