diumenge, 15 de maig del 2022

Tirant lo dau a la CatCon'22

La CatCon arriba enguany a la quarta edició amb un cartell de luxe i la presència de convidats de primera línia com Lauren Beukes o Salvador Macip. A més, l'entitat organitzadora, Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia, aquest any s'ha posat en contacte amb Tirant lo dau per tal d'oferir un tastet de rol entre els assistents interessats en fer una partideta, ja siguin assidus o novells.

Així doncs, oferirem un parell de partides aptes per a iniciació, a les quals us podeu inscriure aquí.

Retorn a Naath - Bàrbars de Lemúria, Dissabte 21 a les 11:00


Shalil, la impetuosa i tossuda princesa-guerrera de Zyra encapçala una expedició a Naath, la temible illa dels nigromants, per tal de rescatar el seu germà Yadar. I és que no se sap res de l'hereu del tron d'ençà que anà a Naath per reviure a la seva promesa, que li fou arrabassada per una estranya malaltia. L'ancià rei Muhatta, que ja dona per perdut al seu primogènit, ha encarregat a les mans més capaces del regne que acompanyin a l'última de la seva estirp i en garanteixin el seu retorn... a qualsevol preu.
Bàrbars de Lemúria és un joc de rol d'espasa i fetilleria àgil i brutalment heroic escrit per en Simon Washbourne i publicat en català per Maqui Edicions. Si bé l'ambientació per defecte d'aquest joc es basa en la saga de "Thongor de Lemúria" de Lin Carter,  celebrarem aquesta edició de la CatCon retent homenatge a Clark Ashton-Smith amb una adaptació rolera del seu relat "Nigromància a Naath", que transcorre a l'obscur món de Zothique.
Aquesta és una partida d'iniciació amb personatges pregenerats que durarà de 90 a 120 minuts.

Dirigeix: lesser_evil
 
Serà per a molts la primera partida presencial des de l'inici de la pandèmia, així que serà ben especial i xalarem de valent i en bona companyia. Veniu a gaudir de la bona literatura i d'una mica de rol!
 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens traslladem!

Atenció a tothom! Estrenem nova web! Des de allà us anirem informant de les novetats i podreu seguir oferint partides obertes. Ens trobareu ...