dilluns, 23 de maig del 2022

Calendari de partides del juny

 Us deixem el calendari de partides de febrer. Us podeu inscriure a les partides mitjançant aquest formulari.

 

 

El llegat de les muntanyes de la bogeria - Trueque Mites

Divendres 10 de juny a les 21:30 h (1-2 sessions de 3 hores) | 2-3 jugadors | Streamyard, dadiños | Targeta X.

Any 1934. L'anterior expedició a l'antàrtida va ser un autèntic desastre. Una sèrie de catastròfiques decisions van portar aquella travessia, en la qual la universitat de Miskatonic havia posat moltes esperances, a un final fatal. Només el cap de l'expedició William Dyer en va tornar per donar testimoni. Un testimoni perdut, i apartat, després d'entendre que havia perdut el seny.

Ara és el moment de tornar-hi i continuar l'exploració de tot allò que l'anterior expedició va deixar a mitges.

Trueque és un joc que combina mecàniques narratives, improvisació i joc de rol tradicional.

Es gravarà i es publicarà només si tota la taula està d'acord.

Dirigeix: Eduard Cot
 

Retorn a Naath - Bàrbars de Lemúria

Dimecres 15 de juny a les 21:45 h (1 sessió de 2.25 h hores) | 3-5 jugadors | Roll20 i OBS.Ninja | Targeta X.

 

Shalil, la impetuosa i tossuda princesa-guerrera de Zyra encapçala una expedició a Naath, la temible illa dels nigromants, per tal de rescatar el seu germà Yadar. I és que no se sap res de l'hereu del tron d'ençà que anà a Naath per reviure a la seva promesa, que li fou arrabassada per una estranya malaltia. L'ancià rei Muhatta, que ja dona per perdut al seu primogènit, ha encarregat a les mans més capaces del regne que acompanyin a l'última de la seva estirp i en garanteixin el seu retorn... a qualsevol preu.
Bàrbars de Lemúria és un joc de rol d'espasa i fetilleria àgil i brutalment heroic escrit per en Simon Washbourne i publicat en català per Maqui Edicions. Si bé l'ambientació per defecte d'aquest joc es basa en la saga de ""Thongor de Lemúria"" de Lin Carter,  celebrarem aquesta edició de la CatCon retent homenatge a Clark Ashton-Smith amb una adaptació rolera del seu relat "Nigromància a Naath", que transcorre a l'obscur món de Zothique.

Es gravarà i es publicarà només si tota la taula està d'acord.

Dirigeix: lesser_evil

El molí de Hester - Trophy gold

Dijous 16 de juny a les 21:30 h (2-3 sessions de 2 hores) | 2-4 jugadors | Roll20,  Streamyard (o potser tot en Discord) | Targeta X, es farà sessió 0 per Telegram o es poden establir línies i vels.

 

S’està acabant una llarga guerra que ha cremat la terra, ha escampat la fam i ha covat la pesta. Els personatges són supervivents, probablement desertors o mercenaris sense patró, que deambulen arrambant tot el que poden abans que la llei torni a imperar.

Afamats i empobrits, seguint les indicacions d’uns camperols, han arribat a una vall fèrtil i assolellada, banyada per un plàcid i sinuós riu i plena de camps abandonats i curulls de fruits.  Els camperols els digueren que la comarca fa anys està deserta i que les llegendes conten que està maleïda i que l’antic molí amaga un gran tresor.  

Quins secrets amaga la comarca? Serà veritat que hi ha riqueses incalculables amagades en aquesta vall? En una època tan miserable no hi ha res a perdre i tot pot ser un guany... o no.

No es gravarà ni s'emetrà.

Dirigeix: _Alex_Kidd_   (Alexandre Ribó)
 

Wamatse - La crida de Cthulhu 7a

Divendres 17 de juny a les 21:30 h (4 sessions de 2 hores) | 4 places | Roll20, potser jitsi | Targeta X.


Wamatse és una aventura de crueltat, angoixa i terror sobrenatural. De violència i psicologia trencada. Però també és una història d'amor i esperança. Un drama romàntic i recargolat en què els seus quatre protagonistes viuran intensament els que segurament són els seus últims dies de vida. I igual que unes espelmes a la foscor, els veurem brillar com mai just abans d'apagar-se.
Es tracta d'una aventura que té lloc a Barcelona en un futur pròxim, amb personatges pregenerats. Durant la primera sessió s'acordaran entre tots els límits del que es mostrarà durant la partida.

No es gravarà ni s'emetrà.

Dirigeix: Alex Djava
 

El Barghest de Leeds - Savage Worlds

Diumenge 19 de juny a les 21:15 h (2 sessions de 2,5 hores) | 3-4 jugadors | Foundry VTT | Targeta X.

El somni de la modernitat produeix monstres. Tanmateix, el vell es resisteix a desaparèixer. En plena edat de la ciència i la raó, els monstres han tornat. Les criatures de les velles llegendes es manifesten. Ja no són contes de velles, són reals. Els monstres sorgeixen, ataquen i desapareixen. Esfumant-se sense deixar empremta, com si s'haguessin refugiat en el món dels mites i llegendes, paral·lel a la realitat, de què es creia que mai podrien sortir. Les batudes tornen amb les mans buides, els rastres es perden en la nit. Ningú és capaç d'albirar la criatura fins que torna a produir-se una nova carnisseria. Però hi ha una persona que sí que pot trobar-los i caçar-los. El seu nom és Betty "the Slayer" Mitchell. Així i tot, ella sola ja no dóna l'abast, necessita la teva ajuda, necessita nous caçadors de monstres.

Partida en dues sessions de l'ambientació Betty The Slayer Mitchell

No es gravarà ni s'emetrà.

Dirigeix: montver
 
 

Històries de Migjorn: Més enllà de la Torre del Pretendent Odiat - Bestioles e Brivalls

Dimecres 22 de juny a les 21:45 h (1 sessió al mes de 2.25 hores) | 2-6 jugadors | Roll20 i Ninja.OBS | Targeta X.

 

 
"Històries de Migjorn" és el nom temporal de la petita campanya-riu de Bestioles e brivalls (OSR) que anirem jugant el penúltim dimecres de mes a Tirant lo dau. Per campanya-riu, ens referim que no té un grup de jugadors tancat, sinó que els participants podran anar entrant i sortint segons conveniència. La idea és formar un grup d'aventurers novells que vagin explorant els secrets de les terres de Migjorn i, a la llarga, potser faran fortuna i triïn el seu propi camí.

Es gravarà i es publicarà només si tota la taula està d'acord.

Dirigeix: lesser_evil
 
 

Una ombrívola coronació - Ironsworn

Dimarts 21 de juny a les 21:45 h (1 sessió de 4 hores) | 1-4 jugadors | Roll20 i Jitsi | Línies i vels i targeta X.



Has jurat pel ferro que t'oposaràs a l'amenaça dels cultistes de l'assentament veí i evitar la coronació de Venter.
 
No es gravarà ni s'emetrà.

Dirigeix: Adrià Prat
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens traslladem!

Atenció a tothom! Estrenem nova web! Des de allà us anirem informant de les novetats i podreu seguir oferint partides obertes. Ens trobareu ...