dimecres, 9 de desembre del 2020

Avaluació de les jornades

Ara que les jornades han acabat, toca fer una mica de repàs i avaluació de com han anat.

Comencem pels números:

Hem tingut 24 propostes de partides, i tot i que finalment només s'han jugat 18 partides, s'han ocupat un total de 70 places. Eren dies complicats, un pont, dies sense col·legi, en mig d'una pandèmia.

Un 8.5% dels participants eren de país valencià i vàrem tenir també una persona de Tenerife. La resta de jugadors han sigut de Catalunya.

Hem recaptat 370 € a paypal i juraria que 30 € més per transferències. Aquests calerons ja estan a les mans d'ayudar jugando, portant el somriure a uns quants nens i voluntaris, però encara podeu fer créixer aquesta quantitat fins al divendres nit.

Aquest dissabte dia 12, a les 20 h repartirem 26 premis entre la gent que va col·laborar amb donatius i els directors i directores de joc. Recordeu que ho farem en directe al nostre canal de Yotube.

El grup de Telegram ha crescut fins a les 115 persones i han aparegut tot de projectes de traducció que ja hem comentat a una altra entrada.

Tenint en compte que aquest projecte va néixer un 3 de novembre i les jornades han sigut del 4 al 8 de desembre, crec que podem estar orgullosos del resultat. La resposta dels directors de joc, dels jugadors, de les editorials, de la gent que ha tingut l'amabilitat de participar en les nostres xerrades, els projectes que han crescut i creixen a la nostra creixent comunitat... no es pot qualificar de cap manera que no sigui un rotund èxit.

Sou meravellosos! 

Ens veiem dissabte al sorteig i comiat de les jornades!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens traslladem!

Atenció a tothom! Estrenem nova web! Des de allà us anirem informant de les novetats i podreu seguir oferint partides obertes. Ens trobareu ...