dijous, 29 de desembre del 2022

 Us deixem el calendari de partides de Gener de 2023. Us podeu inscriure a les partides mitjançant aquest formulari.

Malson a Manor Peak (Rates a les parets)

Dimecres 4 de gener a les 21:30 h (2 o 3 sessions de 2 hores i mitja) | 3-4 Jugadors | FoundryVTT.   | Targeta X.




El cos de la infermera Diane Coleman ha aparegut sense vida al sanatori mental de Manor Peak, on treballava. Les terribles ferides que presenta el seu cos apunten a un salvatge assassinat dins del sanatori del qual ni els seus companys ni els interns no estan lliures de sospita. Els personatges hauran de resoldre l'assassinat i aconseguir tornar de l'aïllat sanatori de Manor Peak intentant no perdre la vida ni el seny en l'intent.

Es gravarà i es publicarà

Dirigeix: Montver
 

A Sant Benet la gent no hi dorm. (Vaesen)

Diumenge 8 de gener a les 21:30 h (1 sessió 3 hores i mitja) | 3-4 Jugadors | Discord | Línies i vels.

Sant Fruitós del Bages, 1865. Al peu del riu Llobregat es troba la fàbrica i colònia tèxtil de Sant Benet, regentada per Elisa Carbó i Ferrer, qui ha acudit a vosaltres demanant ajuda ja que la seva colònia esta patint situacions estranyes. Hi han hagut diversos treballadors que no han acudit a la feina, mostrant forts dolors i esgotament, i d'altres asseguren haver patit la visita d'un esperit . Aquí entreu vosaltres en escena, sou un grup de persones amb un do, sou descendents del dijous i teniu la capacitat de veure criatures que d'altres no poden veure. Així doncs, acudiu a la petició de la senyora Carbó i Ferrer i us poseu en marxa cap a la colònia.

Es gravarà i es publicarà només si tota la taula està d'acord

Dirigeix: Ale

Ni els morts han vist el final de la guerra. (Never Going Home)

Dilluns 16 de gener a les 21:30 h (2 sessions de 2 hores i mitja) | 3-4 Jugadors | Jitsi + roll20   | Targeta X



Desprès de varis atacs amb gas dels Alemanys, una unitat ha d'anar en busca de supervivents a la ciutat Belga de Gante, pero en aquesta guerra, l'horror mai descansa. Never Going Home et propossa l'experiencia de viure una Primera guerra mundial, plena de terror i ocultisme.

No es gravarà ni s'emetrà

Dirigeix: ~Fer~
 

Ep1. Southern Gothic (Channel Fear)

Divendres 27 de gener a les 21:30 h (1 sessió de 2 hores i mitja) | 2-3 Jugadors | founrdyVTT + obs.ninja   | Targeta X



Channel Fear era un programa que emetia una cadena de cable americana que seguia les investigacions d'uns especialistes del paranormal. Alguns mesos després de la desaparició de tot l'equip es van trobar unes cintes amb episodis no emesos. Aquesta és la primera cinta descoberta. Jugareu com a especialistes en el paranormal investigant el suicidi d'un home que previament havia matat, degollat i devorat a 27 gossos d'una gossera. No esteu només per esclarir la veritat sobre el suicidi sinó per fer un show televisiu, no ho oblideu.

Es gravarà i es publicarà.

Dirigeix: Eduard Cot
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens traslladem!

Atenció a tothom! Estrenem nova web! Des de allà us anirem informant de les novetats i podreu seguir oferint partides obertes. Ens trobareu ...