dilluns, 28 de novembre del 2022

Partides de desembre 2022 a Tirant lo dau

 

Us deixem el calendari de partides de Desembre. Us podeu inscriure a les partides mitjançant aquest formulari.

 

Dead Light  (Rates a les parets)

Dimecres 14 de desembre a les 21:30 h (2 sessions de 2 hores i mitja) | 2-4 Jugadors | Roll 20  | Targeta X.




Novembre 1929, l'hivern està a tocar i pinta que serà fosc, trist i fred. Per diversos motius el grup viatja de nit en cotxe des d'Arkham fins a Boston, travessant els boscos d'Orchard Run a Massachusetts. I els empaita la tempesta més gran que han vist en tota la seva vida. Mirant endavant i enrere, sospiren per un viatge tranquil. Es compliran els seus desitjos?

Es gravarà i es publicarà només si tota la taula està d'acord

Dirigeix: Julio
 

El cadàver del gegant. (Trophy Dark)

Dilluns 19 de desembre a les 21:30 h (2 sessions de 2 hores) | 2-3 Jugadors | Jitsi i dadiños.   | Targeta X.




Y allà es troba aquell gran cadàver, dintre del bosc, sense estar viu, pero tampoc mort del tot, les llegendes diuen, que dintre seu, es pot arribar a obtenir, l'inmortalitat.

No es gravarà ni s'emetrà

Dirigeix: ~Fer~
 

Blacksat (Delta Green)

Dimecres 21 de desembre a les 21:30 h (2 sessions de 2 hores i mitja) | 2-3 Jugadors | FoundryVtt i jitsi | Targeta X.



12 de Juliol de 2010. La NASA sempre té gent preparada per arriscar la seva vida per la gloria d'una missió. Quan els astronautes protagonistes de BLACKSAT els arriba la trucada per comunicar-los que han estat assignats a una missió classificada amb la llançadera especial se n'adonen que és l'oportunitat de la seva vida. Els astronautes no estan preparats, de cap manera, pel que acabaran vivint. En aquesta missió els protagonistes no son agents de Delta Green i, per tant, conscients de l'horror sobrenatural que ens rodeja.

Es gravarà i es publicarà només si tota la taula està d'acord

Dirigeix: Eduard Cot

El Cantant de Dhol  (La crida de Chtulhu 7a edició.)

Dimarts 27 de desembre a les 21:30 h (2 sessions de 2 hores) | 2 Jugadors | Discord per video i veu. Rolll 20 per tirades i per música ambiental.   | Sense mesures de seguretat





1920. Illa Oyster, Mayne (USA). Els PJs són membres de la familia Gullson. Una gent peculiar, propietaris de la granja Frenchman. Partida de la Crida de Cthulhu a on els jugadors són membres de la mateixa familia i on cadascú té les seves motivacions. La idea és que hi hagi molta interacció entre jugadors. De moment ja tenim 3 jugadors i ens en falten 2 més. La idea és jugar durant els dies de les vacances de Nadal (cap al vespre, tot i que s'acordarà l'horari amb els jugadors). Es prega compromis, ja que només son 2-3 sessions i és important l'assistència de tothom per poder gaudir de la partida tal com està concebuda.

Es gravarà i es publicarà només si tota la taula està d'acord

Dirigeix: Moises (Moix)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens traslladem!

Atenció a tothom! Estrenem nova web! Des de allà us anirem informant de les novetats i podreu seguir oferint partides obertes. Ens trobareu ...