dilluns, 24 d’octubre del 2022

Partides de novembre 2022 a Tirant lo dau

Us deixem el calendari de partides de setembre. Us podeu inscriure a les partides mitjançant aquest formulari.


Operació: Elrood - Scum & Villainy (Forged in the Dark / PbtA)

Divendres 4 de novembre a les 22:00 h (3 sessions de 2-3 hores) | 2-4 Jugadors | Roll20 + google meet o jitsi (imatge i veu) | Les eines de seguretat es discutiran a la primera sessió.


En un sector allunyat de la galàxia, un grup de brivalls intenten obrir-se pas entre l'escòria que els rodeja per llaurar-se una reputació i aconseguir un retir digne. Contraban, execucions i terrorisme, no hi ha res que no estiguin disposats a fer per aconseguir el què volen.

Aquesta partida està ambientada a l'univers de Star Wars, però allunyada dels temes principals de les pel·lícules. En lloc de portar herois rebels, els jugadors duran personatges sense escrúpols disposats a fer el que calgui per aconseguir uns quants crèdits.

Per l'ambientació utilitzarem molt de material del joc clàssic d6 de Star Wars, però el sistema que utilitzarem està basat en PbtA, més narratiu i amb menys normes.

Advertència!! El director no ha dirigit mai aquest sistema de joc. Es busquen jugadors, per tant, amb ganes d'aprendre i d'ajudar. També cal que tingueu en compte que el joc està en anglès i les fitxes no estan traduïdes.


No es gravarà ni s'emetrà

Dirigeix: Roger Trobanoms

L' ascens i la caiguda de Silvia.  - Kult: Divinitat Perduda

Dijous 10 de novembre a les 21:40 h (3-4 sessions de 2 hores) | 4 Jugadors | Roll 20 i Jitsi.  | Targeta X.



No heu tornat a saber res de la tinent, des de l'últim tour a Kabul. Que tots rebéssiu un estrany missatge convocant-vos i això sigui l'últim que en sabeu, no resulta gaire tranquil·litzador.

No es gravarà ni s'emetrà

Dirigeix: ~Fer~
 

Hogwarts Time - Ratas a les Parets adaptat

Dimarts 15 de novembre a les 21:30 h (1 sessió de 3,5 hores) | 3 Jugadors | Olwbear + Jitsi (Imprescindible connexió vídeo) | Targeta X.

 

Partida dedicada a la memòria de Robbie Coltrane "Hagrid".
Per a fans de les tres primeres pel·lícules de "Harry Potter". Gener de 1936. Teniu 12 anys i sou alumnes de segon a l'Escola de Màgia i Bruixeria de Hogwarts. Però hi ha quelcom que no rutlla. Fins i tot, sentiu veus que volen tancar el col·legi. Assistireu a, potser les darreres, classes de Pocions i Transfiguració? Us atrevireu a posar en pràctica els encanteris apresos? Voldreu salvar Hogwarts en una cursa contra el rellotge? Varetes a punt!
Una partida especial sense morts, ni monstres, ni Voldemort... Doncs què hi ha? Un misteri a resoldre i, sobretot, vosaltres, que heu de tenir ganes de convertir-vos en uns joves mags a Hogwarts.

No es gravarà ni s'emetrà

Dirigeix: JOCC
 

El vol de la Nova-1 - Icones

Dijous 24 de novembre a les 21:00 h (2-3 sessions de 3 hores) | 2-4 Jugadors | NinjaObs + Roll20 | Targeta X.

 

El vol de la Nova-1 és una aventura d'Icones dissenyada com a punt d’inici d’un nou grup de superherois, tant de jugadors nous com d’experimentats.

El món espera amb expectació el llançament de la Nova-1, una nau espacial experimental amb un nou motor revolucionari, l’inductor de fusió de potencialitat projectívola. Però sempre hi ha algun superroí amb alguna mala pensada per posar en risc Victory City... i potser el món sencer.

Tot i que aquesta és la primera part d'una campanya que està pendent de sortir encara, L'ascensió de la Cohort, la idea és només fer aquesta partida de moment i veure quines sensacions genera el joc.

Podem jugar amb pregenerats o fer una sessió 0 pels que ho vulgueu i crear el personatge amb el curiós sistema aleatori del joc, que ve molt recomanat.

Probablement, seran 2-3 sessions, i jugaríem amb freqüència quinzenal, sempre en dijous de 21:00 a 12:00. La idea és gravar i hi ha possibilitat d'emetre si us hi animeu.

Es gravarà i es publicarà només si tota la taula està d'acord

Dirigeix: lesser_evil
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens traslladem!

Atenció a tothom! Estrenem nova web! Des de allà us anirem informant de les novetats i podreu seguir oferint partides obertes. Ens trobareu ...