diumenge, 28 d’agost del 2022

Partides del setembre 2022 a Tirant lo dau

 

Us deixem el calendari de partides de setembre. Us podeu inscriure a les partides mitjançant aquest formulari.


Horror a Headstone Hill - Deadlands

Dilluns 29 d'agost a les 21:30 h (1 sessió de 3 hores) | 3 Jugadors | Foundry VTT | Targeta X

Maig de 1884. Un munt de problemes s'estan coent de llarg a llarg del comtat d'Uinta. Diverses persones han desaparegut prop de Headstone Hill, incloent un dels homes de l'Agència, que es va esfumar sense deixar rastre. La Legió del Crepuscle, una misteriosa organització, us ha reclutat per investigar el que passa.

Es gravarà i es publicarà

Dirigeix: Montver

 

Històries de més enllà del vel - TEMPORADA 1 - ESOTERRORISTAS

Divendres 2 de setembre a les 21:30 h (5 sessions de 3 hores) | 3-5 Jugadors | Roll20 | Targeta X i vels.

 
Exorcista - Funerari - Alienista Aquestes són les 3 primeres baules de la cadena d'una gran conspiració esoterrorista. Els agents de la ORDO VERITATIS començaran a destapar i descobrir qué és la misteriosa organització que opera amb el nom de Hades.net. En aquesta primera temporada es jugaran els 3 primers capítols d'un total de 8 que componen aquesta trepidant campanya. La resta es jugaran durant els 2 mesos següents. Es podrà jugar amb jugadors diferents o els mateixos. S'usarà el sistema GUMSHOE per a esoterroristas i es crearan els personatges en una primera sessió 0. S'explicarà el sistema, que és molt senzill. L'ambientació i la propia ORDO VERITATIS s'anirà descobrint i explicant durant la campanya. Campanya d'investigació però plena d'acció, antagonistes perversos i criatures de l'altra banda de la membrana que posaran a prova els agents més durs.

No es gravarà ni s'emetrà

Dirigeix: Alex Djava
 
  


El contracte Oldenhaller Warhammer Fantasy Roleplay 4e

Dimecres 14 de setembre a les 21:30 h (2/3 sessions de 3 hores) | 2-4 Jugadors | Roll 20 i Obs.ninja | Targeta X.

 

Un grup de joves aventurers arriben a Nuln, la Perla del Sud, després de creuar mig Imperi, disposats a fer fortuna, llaurar-se un nom i, perquè no, celebrar que han sortit del femer que anomenaven "casa". Una aventura clàssica de WFRP de 2-3 sessions ideal per a iniciació. Partides quinzenals.

Es gravarà i es publicarà només si tota la taula està d'acord

Dirigeix: lesser_evil

Mind the gap - CBR+PNK (Cyberpunk Tabletop RPG Forged in the dark)

Dijous 22 de setembre a les 21:30 h (1 sessions de 2 hores) | 1-3 Jugadors | Discord / Streamyard + Roll20 | Targeta X.

Semblava que els horrors del segle XX no es podien superar, però el segle XXI ho va fer. Les epidèmies, la crisi energètica, la crisi ambiental i la guerra el van convertir en el segle més convuls de la història. A finals del XXI la cibertecnologia forma part de la vida quotidiana i, fins i tot, entre els elements més rudimentaris de la societat. Entre la gent de baixa estofa hi ha les Runners, mercenàries de baixa estofa que solucionen els problemes per la via directa. En aquesta aventura unes Runners aguerrides però amb ganes de canviar de vida, han decidit agafar una última feina. És un treballet molt ben pagat, però no els han deixat fer preguntes. Només els han dit que han de portar un paquet al vagó 22 d’un metro de la TRANSMETROPOLITAN MONORAIL COMPANY. Sembla que ha de ser fàcil, però hi ha una cosa que no quadre, com és que és tan ben pagat? Aquesta és una partida d’una jornada del joc CBR+PNK (https://emanoelmelo.itch.io/cbrpnk) que fa servir un sistema narratiu orientat a l’acció i basat en Forged in the dark.

No es gravarà ni s'emetrà

Dirigeix: _Alex_kidd_
 
 

El bosc de les espases - Trophy Dark

Diumenge 25 de setembre a les 10:00 h (1 sessions de 3 hores i mitja) | 2-3 Jugadors | Jitsi i Roll 20 | Targeta X.

El bosc creix ara mateix sobre un antic camp de batalla. Les velles històries afirmen que al seu interior encara queden desenes de relíquies del passat i el botí de milers de soldats.  

No es gravarà ni s'emetrà.

Dirigeix: ~Fer~


La Nit d'Agaliaretph - DND 5e

Dimarts 27 de setembre 21:30 h (8/10 sessions de 2 h 30') | 4 Jugadors | Foundry VTT + Discord | targeta X

 
La Nit d'Agaliaretph és una partida fosca ambientada als anys crus de Santuari. Jugada amb Dungeons & Dragons 5e, amb tocs clàssics i altres Indies, puzles i alguna modificació al sistema. És una minicampanya d'uns 8 o 10 episodis. Sense mapes de "masmorra" però si als combats. Ens trobem en un món obscur on al darrere de cada conflicte hi ha la mà d'algun dimoni i on no sempre podem comptar amb l'ajuda dels àngels, ja que tenen els seus propis afers. En un món on els humans s'han de valer per si mateixos, contra criatures divines. Per sort comptem amb els herois, que deixen la seguretat de la llar i s'enfronten als horrors que assetgen Santuari. I potser, sense saber-ho, salvar a la humanitat.
 

S'emetrà en temps real només si tota la taula està d'acord

Dirigeix: Basidiomicot
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens traslladem!

Atenció a tothom! Estrenem nova web! Des de allà us anirem informant de les novetats i podreu seguir oferint partides obertes. Ens trobareu ...