dimarts, 26 d’abril del 2022

Calendari de partides de maig

Us deixem el calendari de partides de febrer. Us podeu inscriure a les partides mitjançant aquest formulari.

 

Padawan: què seràs quan siguis gran? - Star Wars: Lemuria Edition

Dimecres 4 de maig a les 21:45 h (1 sessió de 2,5 hores) | 2-4 jugadors | Roll20 i NinjaOBS | Targeta X.


One shot de Star Wars amb el sistema de Bàrbars de Lemúria per celebrar el 4 de maig, on els jugadors interpretaran jovenalla amb el cap ple de pardals i somnis de convertir-se en herois algun dia.
El sistema de Cularin sembla immers en una època obscura. Les relacions entre Cularin i el sistema Thaerià estan trencades. I el que és pitjor, els Thaerians segueixen ostentant, almenys nominalment, l'autoritat policial de la República en aquest confí de l'univers...
Afortunadament, corre el rumor que un negociador ha arribat de Thaere per trobar-se amb el Senador Wren, de Cularin. Podria haver-hi l'esperança de signar un acord pacífic. Tanmateix, hi ha qui es pregunta: després de tot el que ha passat amb Thaere, Cularin vol un acord... pacífic?

Es gravarà i es publicarà només si tota la taula està d'acord.

Dirigeix: lesser_evil
 

L'enigma d'Antikythera - Rates a les Parets

Divendres 6 de maig a les 22:00 h (1 sessió de 3,5 hores) | 2-3 jugadors | Google Meet i Olwbear | Targeta X.

Desembre 1928. El conegut milionari i empresari de tot a 5 centaus Frank Woolworth, mecenes de la investigació d'allò sobrenatural i ara apassionat de l'ocultisme, ofereix un luxós sopar a la seva mansió de Long Beach. Allà presentarà, davant d'un reduït grup de mèdiums i uns pocs convidats més, al doctor en física quàntica Werner K. Heisenberg i... el que sembla una clau per obrir la porta del més enllà.

A @MercèMrsDeath in memoriam. Una excel·lent persona.
 
No es gravarà ni s'emetrà.

Dirigeix: JOCC
 
 

No m'oblidis - Crida de Cthulhu 7a Edició

Dimarts 24 de maig a les 21:30 h (2 sessions de 2,5 hores) | 3-4 jugadors | Foundry VTT + Discord | Targeta X.


Partida de Cthulhu actual, un mòdul de "the things we left behind". No m'oblidis, compleix el que promet, és una partida que no oblidaràs. Comença "In media res" on els personatges no recorden ni qui són! No te la perdis!
És una partida pel públic exclusivament adult i hi ha algunes escenes "fastigosetes". Tot i que hi ha elements de seguretat alguns d'ells són recurrents.


S'emetrà en temps real només si tota la taula està d'acord.

Dirigeix: Basidiomicot
 

Històries de Migjorn - Bestioles e Brivalls

Dimecres 25 de maig a les 21:45 h (1 sessió al mes de 2,25 hores) | 2-6 places | Roll20 i Ninja.OBS | Targeta X.


"Històries de Migjorn" és el nom temporal de la petita campanya-riu de Bestioles e brivalls (OSR) que anirem jugant l'últim dimecres de mes a Tirant lo dau. Per campanya-riu, ens referim que no té un grup de jugadors tancat, sinó que els participants podran anar entrant i sortint segons conveniència. La idea és formar un grup d'aventurers novells que vagin explorant els secrets de les terres de Migjorn i, a la llarga, potser faran fortuna i triïn el seu propi camí.

Es gravarà i es publicarà només si tota la taula està d'acord.

Dirigeix: lesser_evil
 

La festa de primavera - Trueque Folk

Dimarts 31 de maig a les 21:30 h (1 o 2 sessions de 2,5 hores) | 2-3 jugadors | Streamyard, Roll20 | Targeta X.




Trueque és un joc que combina el rol clàssic amb pinzellades de la nova onada narrativa. Fa servir un sistema senzill i directe (1-2d10) on les decisions dels protagonistes desemboquen en moments de tensió amb conseqüències ("trueque" o bescavi).

Heu estat afortunats de ser dels pocs convidats a presenciar la festa d'una cultura ja oblidada. Deixeu enrere el formigó i l'asfalt per retrobar-vos amb la naturalesa. Així, inicieu un viatge cap al bosc de Bonm, afalagats per la sort de tenir l'honor de poder presenciar la Festa de la Primavera, la festa de la vida.

Es gravarà i es publicarà només si tota la taula està d'acord.

Dirigeix: Eduard Cot
 
 

El Sanatori de North Island - La crida de Cthulhu 7a

Divendres 13 de maig a les 21:30 h (3 o 4 sessions de 2,5 hores) | 3-4 jugadors | roll20 i potser jitsi | Targeta X.





Octubre de 1924. Heu estat invitats al luxós sanatori de North Island. Allí el Dr. Brewer, un brillant alienista conegut per les seves teories novedoses i poc ortodoxes, us espera a tots. Passar uns dies en una illa davant la costa pareix la forma perfecta de relaxar-se, però no totes les vacances surten com ens agradiaria.

No es gravarà ni s'emetrà

Dirigeix: Alex Djava
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens traslladem!

Atenció a tothom! Estrenem nova web! Des de allà us anirem informant de les novetats i podreu seguir oferint partides obertes. Ens trobareu ...