divendres, 25 de febrer del 2022

Calendari de partides de març

 

 Us deixem el calendari de partides de febrer. Us podeu inscriure a les partides mitjançant aquest formulari.


Llums sobre el llac - Tales from the Loop

Dijous 3 de març a les 19:30 h (1 sessió de 3 hores) | 3-4 jugadors | Discord | Targeta X


 
Primer dia de vacances per una colla d'amics. Bicicletes. Plans per anar al llac. Música al walkman. Estem a Suecia però... als Vuitanta que mai existiren. Amb robots als camps, grans naus volant lentament pels cels i, sobretot, una accelerador de partícules sota terra. Es temps de tornar a ser nens!

No es gravarà ni s'emetrà.

Dirigeix: Carles M.
 

Aguiles cridaneres - BLACK WAR

Divendres 4 de març a les 22:00 h (2 sessions de 2,5 hores) | 3-5 jugadors | Streamyard | Targeta X

 

 
La 101º Aerotransportada el 6 de juny de 1944 van llançar-se amb paracaigudes sobre Normandia amb la missió de controlar els ponts i encreuaments que portaven a Carentan. Aquesta és la història d'aquells joves que van arriscar la seva vida per lluitar contra el feixisme i alliberar la França ocupada.

Es gravarà i es publicarà.

Dirigeix: Ramon Balcells

La porta d'Hèkate - FORJA, joc de rol multiversal

Divendres 18 de març a les 21:30 h (2-3 sessions de 3 hores) | 3-5 jugadors | Discord (àudio i vídeo) | Sentit comú i respecte i, si cal, Targeta X.


Quan l’Aliança del Nou Món va organitzar les grans migracions per evacuar la seva població des de Terra Prima al món Forja, es va veure en la necessitat d’ocupar grans espais en poc temps. Els hàbitats principals, com Axis Mundi i l’Elisi, van ser fàcils de cartografiar i ocupar, i contenien prou edificis adaptables per a absorbir tota la població que arribava en grans tongades.
Els hàbitats estratègicament importants van ser explorats i catalogats a continuació, però tot i així, encara falta per explorar més de la meitat del planeta, i la major part d’aquest espai està dividit en hàbitats de mida més reduïda, alguns d'ells amagats dins d'altres hàbitats més grans. Per gestionar la colonització, l’ANM concedeix patents a individus o grups independents que cataloguen i classifiquen els hàbitats.
El magistrat Otomo, encarregat d'Axis Mundi i l'accés al sector Hades, ha detectat intrusions no autoritzades i sospita que pot haver-hi un grup que saqueja els hàbitats a la recerca de tecnologia restringida i que la ven a tercers. Com que han estat operant sota els nassos de la magistratura, l'Otomo sospita de col·laboradors dins del seu departament i, per tant, demana ajut als PJs per investigar la situació fent servir canals extraoficials.
La investigació, però, pot acabar descobrint coses que ningú no hauria pogut anticipar i que poden amenaçar el bressol de la humanitat multiversal.

S'acordaran dates per a següents sessions.

No es gravarà ni s'emetrà.

Dirigeix: Oriol Ferrerons Manich
 

El testament d'Amelia - Brindlewood Bay

Divendres 11 de març a les 22:00 h (1 o 2 sessions de 2-3 hores) | 3-4 jugadors | Roll20 i videotrucada (Jitsi, Discord o similar) | Linies i vels


És Nadal al poble de Brindlewood Bay. Les ancianes expertes del crim han sortit a cantar amb el grup de Nadales per la causa benèfica "Ugly Christmas Sweater" per al club social, però en una de les cases on cantaran no trobaran joia sinó el cos sense vida de l'amfitriona Amèlia. En trauran l'entrellat? Descobriran qui ha matat a l'Amèlia?

No es gravarà ni s'emetrà.

Dirigeix: Yoanetsensepor
 

L'obsequi del mar - Trophy Dark

Dimarts 22 de març a les 21:30 h (2 sessions de 2,5 hores) | 2-3 jugadors | obs ninja, roll20 o dadiños | Targeta X, linies i vels


Trophy Dark és un joc de rol narratiu, col·laboratiu i improvisat sobre la història d'uns buscadors de tresors que s'endinsen en un lloc maleït que no els vol. No estem davant una el començament d'una història d'aventurers, sinó a prop del seu final i entre tots modelarem com aquests condemnats aventurers acaben de la pitjor manera possible.

Més enllà del bosc hi ha una costa rocosa i abrupta on, generació darrera generació, un petit assentament realitza cada primavera el ritual de la Marea Verda. Els ancians del poble amb algues, fusta i elements marins realitzen una escultura que recorda a la d'una dona jove. L'escultura s'omple de regals de tots els habitants que participen del ritual, es fan pregàries per una pesca abundant i s'entreguen a la Reina de la marea abocant-los mar endins.

Aquest tresor, que s'acumula durant centenars d'anys, segueix intacte sota el mar, una oportunitat única per uns saquejadors com els vostres buscadors de tresors.

Es gravarà i es publicarà només si tota la taula està d'acord.

Dirigeix: Eduard Cot
 

Horror al Labrador - Rastre de Cthulhu

Dimecres 23 de març a les 21:30 h (2 o 3 sessions de 2 hores) | 2-3 jugadors | Foundry + Discord | Targeta X


Partida publicada a Tirant lo Drac 2021. Atenció! Partida amb Assassinats macabres!
Dues o tres sessions. Partida d'investigació del Rastre de Cthulhu ambientat a final dels anys trenta al Nord del Canadà.
Uns agents de policia recullen l'ordre d'anar a veure l'escena d'un possible crim, partida on tot es tergiversa en una aventura que on tant de dia com de nit regna el caos.
Podran els investigadors sortir-ne ben parats?
 
S'emetrà en temps real només si tota la taula està d'acord.

Dirigeix: Basidiomicot
 

La presó del pretendent odiat - Bestioles e brivalls

Dimecres 23 de març a les 21:30 h (1 o 2 sessions de 2,5 hores) | 3-5 jugadors | obs.ninja + roll20 | Targeta X



Un grup d'aventurers amb més ambició que fortuna tornen amb cares llargues i mans buides de l'Aiguamoll Vell, després de passar-hi tres llargues jornades sense localitzar el gran senglar gris que un mercader els havia encarregat de caçar. Afamats i amb un forat a la bossa que comença a ser important, arriben al depriment poblet de Malabarraques, uns dels pocs llocs de la contrada que sembla prou infecte per a empitjorar un panorama ja de per si desolador.
Una aventura ideal per a iniciació a OSR que té un punt de "caixa de sorra": els jugadors podran decidir el curs d'acció a la contrada, i, per tant, la duració pot ser variable, però la idea és que en una o dues sessions es pugui tancar. La segona sessió, si fos necessària, la jugaríem durant el cap de setmana del 18-20, en dia i hora a convenir.
PJs pregenerats o si ho preferiu els podeu dur fets de casa.

Es gravarà i es publicarà només si tota la taula està d'acord.

Dirigeix: lesser_evil

HOGWARTS - WORLD WAR II - Rates a les Parets adaptat

Diumenge 27 de març a les 17:00 h (1 sessió de 3,5 hores) | 3 jugadors |  Google Meet i Olwbear

Som a l'any 1943, al mig de la Segona Guerra Mundial. Teniu 17 anys i esteu a l'últim curs a l'Escola de Màgia i Bruixeria de Hogwarts. Gràcies a les defenses màgiques del col·legi, viviu amb una certa seguretat. Però, tanmateix, els vostres éssers estimats pateixen l'horror de les bombes de la Luftwaffe i les conseqüències de la guerra al mar. En el món màgic també hi ha lluites cruentes, però passen més desapercebudes. Així i tot, aquestes tenen gran influència a les batalles muggles. Ara, el col·legi rep una visita inesperada i es produeix un misteri que cal resoldre. Només vosaltres, uns valents i decidits joves mags, ho podreu aconseguir. Varetes a punt!
 
No es gravarà ni s'emetrà.

Dirigeix: JOCC
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens traslladem!

Atenció a tothom! Estrenem nova web! Des de allà us anirem informant de les novetats i podreu seguir oferint partides obertes. Ens trobareu ...