diumenge, 12 de desembre del 2021

II Marató de Canals solidaris

Ha arribat el moment de parlar del Maratón solidario de Canales lúdicos del 18 de desembre i com podeu col·laborar. Tota la informació sobre la marató la teniu en aquest enllaç i allí podreu trobar també com contribuir monetàriament durant la jornada.

Aquesta marató consisteix en una emissió continuada de 12 hores a Twitch per tal de donar visibilitat a l'Associació Espanyola contra el Càncer. Així doncs, si entreu al nostre Twitch en algun moment entre les 10 h i les 22 h allí estarem.

A primera hora farem una presentació de la jornada i tot seguit començarem amb Ironsworn, on farem sessió zero i una sessió llargueta, de la mà d'Adrià Prat.

Al migdia, per tal que els titans que fan estaran tot el dia puguin descansar, farem una reposició d'una partida gravada fa temps de la Crida de Cthulhu, el Viatger.

Cap a les 16 h, en Pau Blackonion ens portarà una història inspirada en fets reals per Channel Fear. Al voltant de les 19 h en Basidiomicot ens portarà In media res per Rates en les parets.

Entremig, gaudirem amb les ressenyes de rol ràpid de Joaquim Ball-Llosera i unes quantes recomanacions de còmic. Ja us avisem que les hores d'emissió són totalment estimades i segurament hi haurà molta improvisació sobre l'horari.

Aquesta marató no és res sense vosaltres, i volem que ens acompanyeu no només com a públic, sinó també participant.

Aquí teniu la informació sobre com aportar al repte i fer arribar el comprovant per participar en els sortejos, i l'enllaç per les donacions.

Una cosa important a l'hora de fer els donatius, i és que si envieu el comprovant per correu opteu a dues coses:
Per cada 3€ de donació, un número pels sortejos.
Si doneu 5€ o més, i aporteu una direcció, un exemplar en físic i pdf d'un joc 24XX. Més informació sobre el joc, al twitter d'un dels autors.

A continuació teniu les descripcions de les partides i el formulari. Haureu de tenir en compte que les hores de partida poden fluctuar. Si us apunteu a jugar és important que teniu en compte que pot ser que es comenci una mica abans o s'acabi una mica més tard.

Ironsworn 

Hora d'inici aproximada 10:15 h | 4 jugadors | Roll20 | Targeta X, línies i vels


 

Farem sessió zero per crear el món i els personatges i a continuació, provar el sistema de joc cooperatiu amb oracles. Qualsevol cosa pot passar.
 

Dirigeix: Adrià Prat

Channel Fear: Inspirat en fets reals

Hora d'inici aproximada: 16 h | 4 jugadors | Roll20 | Targeta X, línies i vels

Avisos de contingut: Horror corporal, serps, suïcidi, claustrofòbia, elements de terror.



Contactats múltiples vegades per un il·luminat que pretén poder provar l’existència dels reptilians, Channel Fear no s’havia pres mai seriosament les seves divagacions... Fins que el seu cos s’ha trobat a les clavegueres de Nova York cosit a mossegades verinoses.
Channel Fear és un serial, un joc de rol constituït únicament d'escenaris curts. A Channel Fear, els jugadors encarnen un equip de reporters especialitzats en el paranormal que treballen per un programa de TV americà de cable.
Part de l'experiència és adonar-se que no només s'està jugant una partida d'investigació, sinó que els personatges formen part d'un reality show que cerca donar espectacle. Vindrien a ser actors representant el paper d'investigadors, escollits per les seves peculiaritats.
 

Dirigeix: Pau Blackonion

Rates a les parets: In media res

Hora d'inici aproximada: 19 h | 3 jugadors | Roll20 | Targeta X, línies i vels.

Avisos de contingut: Sang i fetge



Adaptació de la partida del 1993 In media res de la crida de Cthulhu. Tal com el seu nom indica la partida comença enmig del merder, oblideu-vos de presentacions... Esteu preparats per descobrir el passat i el futur dels personatges?
 

Dirigeix: Basidiomicot 

Ja us podeu apuntar fent servir aquest formulari. Tancarem les inscripcions aviat perquè hem de preparar els overlays d'emissió.

 

Gràcies a totes!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens traslladem!

Atenció a tothom! Estrenem nova web! Des de allà us anirem informant de les novetats i podreu seguir oferint partides obertes. Ens trobareu ...