dissabte, 13 de novembre del 2021

Resultats de l'enquesta

Ara fa un temps vam fer una enquesta  per intentar millorar l’oferta de partides de Tirant lo dau. També volíem veure quins són els factors que us impedeixen d’apuntar-vos si no jugueu (horaris, logístics, ja teniu grups, no us interessen…) i així aconseguir que jugui més gent a les partides de Tirant lo dau. 

Ja tenim els resultats i els compartim amb vosaltres. 

Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: Quan et va millor jugar a rol? Tria vàries opcions si vols:. Nombre de respostes: 33 respostes.
Quins dies i franges horàries et van millor? 

Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: Tria vàries opcions si vols:. Nombre de respostes: 33 respostes.
A quina hora et va millor jugar?
Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: Tria les hores que et vagi millor per jugar. Nombre de respostes: 33 respostes.
Hi ha un altre motiu pel qual no pots/vols jugar?

Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: Tria vàries opcions si vols:. Nombre de respostes: 28 respostes.


T'interesen les propostes de partida?


Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: Tria vàries opcions si vols:. Nombre de respostes: 33 respostes.

Com haureu vist hem implementat alguns dels suggeriments fets quan es va fer l'enquesta en els formularis actuals com per exemple diferenciar clarament si s'emetrà o es gravarà la partida, o les duracions. Tot això són coses que van anar sortint en el debat que va haver-hi amb l'enquesta.   També alguna partida ja s'ha ofert en cap de setmana, però evidentment això és quelcom que no depèn de nosaltres sinó de la disponibilitat de qui l’ofereix. 

A poc a poc anem millorant i qualsevol idea o comentari no dubteu en fer-ho arribar sigui aquí mateix o contactant amb un administrador del canal o simplement buideu el pap al Telegram. 

Conclusions:

El que podem extreure és que la disponibilitat de la gent és fonamentalment a les nits, especialment divendres, i cap de setmana una mica a qualsevol hora, sent la millor franja la nit i la pitjor al matí.

En general, la major part coincideix en començar les partides a les 21-22 h i l'hora límit semblen les 00 h. Poca gent vol allargar més.

Les partides oferides semblen interessar, i el principal escull és la falta de temps o que molts ja tenen un grup de joc propi.

També hi ha un percentatge de gent que no està còmode amb la idea de gravar. 

Així doncs, recomanacions pels directors/es:

Programeu les partides a les nits o al cap de setmana, si no s'apunta la gent suficient, no penseu que la partida no és interessant, pot ser que no s'ompli per un tema circumstancial de falta de temps. Igual oferint-la en una altra franja funcionaria.

Respecte al tema de gravar, aquí tenim una disjuntiva perquè, per una banda, volem fer difusió del rol en català i per un altre que tothom estigui còmode, i la veritat que no voldríem que algú es quedés sense jugar per poder tenir un vídeo més, així que us recomanem que per defecte no graveu per evitar que la gent se senti cohibida o se senti obligada a cedir als desitjos del grup, o pitjor encara, que no s'atreveixi a apuntar-se per no haver ni de parlar del tema.

Com a alternativa, si teniu un grup habitual amb el qual jugueu en català i voleu gravar les vostres partides, us oferim tant el canal de YouTube com el Twitch.

Això no són més que recomanacions que se’ns acuden d’acord amb els resultats de l'enquesta, recomanacions que podeu, naturalment, obviar. Això és casa vostra.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens traslladem!

Atenció a tothom! Estrenem nova web! Des de allà us anirem informant de les novetats i podreu seguir oferint partides obertes. Ens trobareu ...